Ateliers / Schagen

Atelier Schagen

MindsZ Schagen is een galerie en upcycle-werkplaats met opvallende creaties. Het staat er vol met unieke, handgemaakte woonaccessoires. Je vindt hier ‘one of a kind’-producten die je nergens anders vindt. Van een klein kerstcadeautje tot een mooi kunstobject of een indrukwekkend meubelstuk.

MindsZ Schagen is gespecialiseerd in hout en textiel. De creatieve makers werken intensief samen met de houtwerkplaats van Maatwerk, centrum voor werk en ontwikkeling, op de begane grond. Daar worden de meubels gecontroleerd, gerepareerd en (voor)bewerkt. Met een nieuwe laag verf, een artistieke tekening of andere inventieve ingreep krijgen meubels een nieuw leven. Ook vind je er unieke lampen, muurdecoratie en vogelvoerhouders. 

Boven werken we met keramiek, stoffen, garen en wol. Daar maken we bijvoorbeeld kussens, wandkleden, vazen en lampen van.

Creatieve talenten en ideeën krijgen alle ruimte. Maar projecten in opdracht zijn ook mogelijk. Laat bijvoorbeeld je meubel opknappen! We luisteren uitgebreid naar wat je wil en voeren je wens tot in de perfectie uit.

Onze accessoires worden ook verkocht bij Rataplan in Alkmaar en bij Geestercogge in Schagen.

Scroll naar boven